‘Uw pand zonder zorgen representatief en veilig houden, dat is nu dus ook geregeld!’

Dankzij onze Huismeesterdiensten kan Raho u en toekomstige klanten nog beter van dienst zijn bij het representatief, ordelijk en veilig houden van (kantoor)panden.

Wat bieden wij?
Tijdens (periodieke) inspecties worden gebreken, technische storingen, vervuilingen of onveilige situaties gesignaleerd en indien nodig direct opgelost. Wij verrichten kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit, of schakelen in overleg met u deskundige bedrijven in, zodat u zeker bent van een juiste uitstraling van uw pand en een veilige werkplek voor uw medewerkers. Wij kunnen ook voor u toezien op een correcte uitvoering van werkzaamheden en dienstverlening geleverd door derden en u kunt Raho bij (brand)alarm inschakelen voor controle en het resetten van brandmeldinstallaties (BMI) of alarminstallaties. Uiteraard zijn wij, ook buiten kantooruren, direct oproepbaar als hulp acuut nodig is.

Preventie is efficiënt en kostenbesparend
Een belangrijk onderdeel van onze diensten is preventie. Als risicovolle of hinderlijke situaties in een vroeg stadium worden gesignaleerd en opgelost voordat er werkelijk overlast of schade ontstaat is dit zeer gunstig. Zo wordt bijvoorbeeld voorkomen dat er onnodig kosten gemaakt moeten worden om het uit de hand gelopen probleem te verhelpen. Ook is de kans minder groot dat uw medewerkers belemmerd worden in het zo efficiënt en prettig mogelijk uitvoeren van hun werkzaamheden.

Zo ondersteunen wij u graag bij het voorkomen van onnodige lasten en kostenposten zodat u zich zo zorgeloos mogelijk kan focussen op uw bedrijf en onze service echt een meerwaarde wordt.