Wanneer u besloten heeft een duurzame vloer aan te schaffen bent u niet over één nacht ijs gegaan. Een duurzame vloer moet voor u aan bepaalde eigenschappen voldoen. Zo moet deze van goede kwaliteit zijn en lang mee gaan. En onderhoud is daarbij geen overbodige luxe. Waarschijnlijk zult u ook niet over één nacht ijs gaan wanneer u kiest voor een professioneel bedrijf dat uw vloer met zorg behandeld en onderhoud.

RAHO beschikt over de juiste know-how. Wij begrijpen dat een vloer een kostbaar bezit is en dat deze met zorg behandeld moet worden.

RAHO onderhoudt diverse soorten vloeren, om u een indicatie te geven:

Linoleum vloeren
Linoleum is een product dat zeer duurzaam is maar toch enig onderhoud vergt. De vloer moet regelmatig in de was gezet worden, een intensieve en accurate klus die het beste door een professional gedaan kan worden. Het resultaat mag er dan ook zijn, uw vloer ziet er weer hetzelfde uit als toen hij gelegd werd.

Het kan gebeuren dat uw linoleum vloer wat doffig is geworden na intensief gebruik zoals bijvoorbeeld een bedrijfsreceptie. De vloer kan dan ‘opgeblokt’ worden (de waslaag wordt dan opgewreven). Na de behandeling is de vloer weer hersteld en ziet er weer keurig uit.

Tapijt en Karpetten
RAHO kan vervelende koffie- en wijnvlekken en andere moeilijk te reinigen vlekken uit uw tapijt of karpet laten verdwijnen. Een specialist van RAHO kan bij u bekijken wat voor soort reinigingsmiddel en/of machine nodig is voor het schoonmaken van uw tapijt of karpet.

Kleine of grote oppervlaktes
RAHO reinigt grindvloeren, hallen en loodsen machinaal.

raho-dienstverlening-kraan-laag